EVENTS 2022


LØRDAG D. 6. AUGUST

SiCare træf - 𝗗𝗿𝗶𝘃𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗢𝗽𝗲𝗻 𝗚𝗮𝗿𝗮𝗴𝗲 & Kolstrup Dyno meet ☀️🥳🇩🇰
Sommeren er over os og det er snart tid til endnu et fedt biltræf. Derfor afholder vi i samarbejde med Drivemade og Kolstrup Tuning, Træf, Åben Garage & Dyno Meet d. 6 August fra 12:00 til 17:00 🥳
Vi Rykker for et øjeblik butikken lidt sydpå og kommer med fede produkter og lækre tilbud 🤩
Drivemade åbner porten til garagen og inviterer indenfor til en snak om biler, leasing eller din næste bildrøm 🎉
Der vil desuden være mulighed for, at få sin bil på rullefelt hos Kolstrup Tuning 🥳
Der kan købes mad og drikkevarer på pladsen!
Vi glæder os til at se Jer alle! 🔥
Del gerne begivenheden med dine bilglade venner og familie - ses vi.?

AUTOSHOW 2022 Lørdag d.20 August og Søndag d.21. Augus

I denne Weekend er vi at finde med stand til Danmarks største bilshow i Odense kongres center


Om Autoshow:

Til Auto Show Denmark 2022 kan hele familien for fjerde år opleve de flotteste, vildeste, dyreste og mest unikke biler fra ind- og udland, når de store haller i Odense Congress Center danner rammen om Danmarks største bilmesse - og efter to års Corona-aflysning er der lagt op til et åbningsbrag.
Her kan publikum se alt fra klassiske biler og racerbiler til helt unikke superbiler og drømmebiler. Også nye biler for hele familien og masser af spændende stande med udstyr til bilen kan nydes i de fire store haller. Og den indendørs udstilling bliver større end nogensinde, da den sidste store hal i Odense Congress Center tages i brug i 2022-udgaven af Auto Show.
Men det er ikke kun indendørs, at publikum kan opleve fantastiske biler. Udendørs opbygges hvert år en kæmpe arena med tribuner, hvor racerkørere fra Danmark, Sverige og Norge laver røgfyldte køreshows hele weekenden. Oplev det bedste indenfor rally, karts, baneracere og drifting.
Ses vi til 40.000 kvadratmeter fantastisk bilmesse?